PVPASS:2019:12

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

För Brukarens räkning söker Personlig assistans i Värmdö kommun vi en

Ledsagare till en 17-årig tjej

som vill jobba extra på timme

Värmdö kommuns Personlig assistans arbetar med kunder med olika funktionsnedsättningar i alla åldrar från nyfödd till äldre. Nu söker vi för en brukares räkning en ledsagare.

I rollen som ledsagare ledsagar du personer med funktionsnedsättning till och från aktiviteter. Empati och engagemang är ledord i vår verksamhet.

Vi söker dig som vill jobba extra hos en 17-årig tjej med Aspbergers syndrom i Gustavsberg. Vid ledsagningen önskar brukaren att gå och träna. Brukaren önskar en kvinnlig ledsagare 25-30 år då man behöver kunna vara behjälplig i omklädningsrummet på gymmet. Då kommunikation är ett stort behov hos våra brukare är det även ett krav att du talar och skriver god svenska. För att arbeta som avlösare eller ledsagare behöver du även ha fyllt 18 år.

Som person är du utåtriktad och är bra på att skapa relationer såväl som att du har hög integritet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen avser visstidsanställning vid behov, uppdraget är på 20 timmar/månad förlagt på helger och ibland någon vardagkväll.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan senast den 16 februari 2020.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Annelie Karlsson, verksamhetschef, 08-570 485 65. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

________________________________________________________________________

Behöver du hjälp när du ska registrera din ansökan? Kontakta vår support på telefon 08–570 482 37. Du når oss också via e-post support.rekrytering@varmdo.se.

När du söker jobb i Värmdö kommun behandlas din ansökan som en inkommen handling och kommunen har därför skyldighet att spara dina uppgifter i två år. Efter två år raderas uppgifterna. Tänk på att personuppgifter kan komma att lämnas ut i samband med utlämnande av ansökningshandlingar enligt offentlighetsprincipen. Vill du veta mer hur vi hanterar personuppgifter enligt GDPR så kan du läsa här: https://www.varmdo.se/naringslivocharbete/arbetaivarmdokommun/vanligafragor/minauppgifter.4.c174412152bb34972353383.html