PVCAS:2020:1

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Till Komvux Värmdö söker vi en

Gymnasielärare i matematik

Välkommen till en ung kommun i utveckling med unga medborgare. Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att hjälpa våra kunder till en rikare vardag med mer kunskap.

Rollen som matematiklärare innebär att du kommer att ingå i ett team av lärare som arbetar flexibelt. Vi har blandade grupper med elever som läser tillsammans t.ex. MA 1ABC, MA 2ABC, MA 3BC. Vi har matematikhandledning flera gånger i vecka då alla elever från alla olika nivåer är välkomna. Vi erbjuder även alla kurser på distans. Du har stor möjlighet att påverka din arbetsdag och att utveckla utbildningen

Vi söker dig som har lärarlegitimation och behörighet att undervisa i Matematik på gymnasienivå. Du har goda datorkunskaper och har vana av att arbeta med någon form av lärplattform. På Komvux Värmdö använder vi lärplattformen it´s learning. Du har även erfarenhet av distansutbildning.

Du är en engagerad och intresserad lärare som har erfarenhet av och god förmåga att arbeta och kommunicera med människor med varierande bakgrund och som kommer från olika kulturer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vid sidan av kraven på kompetens och erfarenhet är det viktigt att du är en positiv person med egen drivkraft och att du har god förmåga att samarbeta.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen är en tillsvidareanställning med ferietjänst på heltid med tillträde den 1 augusti 2020.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 15 mars 2020.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Agneta Ericsson, 08 570 483 31. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

________________________________________________________________________

Behöver du hjälp när du ska registrera din ansökan? Kontakta vår support på telefon 08–570 482 37. Du når oss också via e-post support.rekrytering@varmdo.se.

När du söker jobb i Värmdö kommun behandlas din ansökan som en inkommen handling och kommunen har därför skyldighet att spara dina uppgifter i två år. Efter två år raderas uppgifterna. Tänk på att personuppgifter kan komma att lämnas ut i samband med utlämnande av ansökningshandlingar enligt offentlighetsprincipen. Vill du veta mer hur vi hanterar personuppgifter enligt GDPR så kan du läsa här: https://www.varmdo.se/naringslivocharbete/arbetaivarmdokommun/vanligafragor/minauppgifter.4.c174412152bb34972353383.html