PVFK25:2020:1

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Till Talldungens förskola söker vi en

Kock

Välkommen till en unik plats nära både havet och staden. Värmdö är en ung kommun i utveckling med unga medborgare. Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns - att bidra till våra barns utveckling.

Rollen som kock på förskolan innebär att du lagar mat från grunden och använder ekologiska varor. Du lagar ca 140 lunchportioner mat varje dag. Du kommer att ansvara för matlagning, planering, beställning av varor, kontroll/kontering av kökets fakturor, uppföljning, hygien samt egenkontroll.

I Värmdö kommun finns ett köksnätverk där köksansvariga träffas. Där utbyts tankar, idéer och annan information som ger en bra kompetenshöjning och utveckling.

Vi söker dig som är utbildad kock och som gillar att laga god mat till små och stora människor. Du är förtrogen med regler och förordningar i Livsmedelslagen, samt är uppfinningsrik och kan hålla budget. Du är även förtrogen kring allergimat och specialkost.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Talldungen är en förskola med 4 avdelningar som ligger i Stavsnäs. På förskolan går ca 75 barn och det arbetar ca 14 pedagoger. Talldungen hör ihop med förskolorna Djuröskutan och Djurhamns förskolor som ligger på Djurö.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar 75% och är en tillsvidareanställning. Tillträde 1 april 2020.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 4 mars 2020. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta förskolechef Lotta Annell, 08-570 472 16. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

________________________________________________________________________

Behöver du hjälp när du ska registrera din ansökan? Kontakta vår support på telefon 08–570 482 37. Du når oss också via e-post support.rekrytering@varmdo.se.

När du söker jobb i Värmdö kommun behandlas din ansökan som en inkommen handling och kommunen har därför skyldighet att spara dina uppgifter i två år. Efter två år raderas uppgifterna. Tänk på att personuppgifter kan komma att lämnas ut i samband med utlämnande av ansökningshandlingar enligt offentlighetsprincipen. Vill du veta mer hur vi hanterar personuppgifter enligt GDPR så kan du läsa här: https://www.varmdo.se/naringslivocharbete/arbetaivarmdokommun/vanligafragor/minauppgifter.4.c174412152bb34972353383.html