PVGS04:2020:2

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Till Värmdö kommun söker vi en

Rektor till Munkmoraskolan

Munkmoraskolan är en kommunal grundskola belägen i Gustavsberg på Värmdö. Skolan har förskoleklass samt lågstadium och fritidshem, cirka 165 elever samt cirka 25 medarbetare.

Munkmoraskolan är en liten kommunal skola från förskoleklass upp till årskurs tre.
Vår styrka är att vi är en liten skola, det blir lätt för alla pedagoger och elever att lära känna varandra. Det finns en vilja att utveckla en ny profil på skolan, t.ex. inom hälsa och rörelse. På Munkmoraskolan är vårt motto att alla barn är allas barn!

Läs mer om skolan på hemsidan https://www.varmdo.se/skolwebbar/munkmoraskolan.4.5c70c374158e4053629f31.html

Rollen som rektor för Munkmoraskolan innebär att du leder skolans utveckling och organisation med syfte att öka det gemensamma lärandet och stärka medarbetarna i deras profession. Du är pedagogisk ledare för din skola i enlighet med läroplanen. Du har personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar samt ansvar för kvalitetsutveckling och utvärdering av verksamheten. Du rapporterar direkt till kommunens skolchef.

Vi söker dig som har högskoleexamen med pedagogisk inriktning. Har du fullgjord rektorsutbildning är det meriterande. Du har erfarenhet av en ledande befattning inom grundskolan och av inkluderande budgetarbete. Vi vill även att du har erfarenhet och intresse av arbete med elever i behov av särskilt stöd och att du ser det som en självklarhet att skolan är för alla elever.

Du har intresse för och kunskap om systematiskt kvalitetsarbete och vana att analysera resultat som grund för förbättringsarbete. Du har god digital kompetens både för administration och lärande. Du har fokus på rollen som ledare för den pedagogiska verksamheten som spänner över fritidshem, förskoleklass och skola. Du har förmåga och mod att se möjligheter och du levererar resultat. Ditt ledarskap präglas av öppenhet och tydlighet och du är en lyhörd och närvarande rektor som skapar tillit.

Värmdö kommun står för ett tydligt ledarskap som gör det möjligt för dina medarbetare att utföra sitt arbete och själva ta ansvar för sin personliga utveckling och kompetens. Det innebär att ledarskap är din viktigaste arbetsuppgift. Du tar naturligt rollen som pedagogisk ledare för hela verksamheten.

Som stöd i ditt arbete erbjuder vi bland annat Värmdö kommuns Ledarakademi som är ett utvecklingsprogram speciellt framtaget för dig som chef och ledare i Värmd kommun.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning. För en effektiv rekryteringsprocess ser vi gärna att du beställer detta redan i samband med din ansökan för att kunna ta med det till intervjutillfället.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 16 mars 2020.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta skolchef Mats Lundström, 08-570 470 99. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

________________________________________________________________________

Behöver du hjälp när du ska registrera din ansökan? Kontakta vår support på telefon 08–570 482 37. Du når oss också via e-post support.rekrytering@varmdo.se.

När du söker jobb i Värmdö kommun behandlas din ansökan som en inkommen handling och kommunen har därför skyldighet att spara dina uppgifter i två år. Efter två år raderas uppgifterna. Tänk på att personuppgifter kan komma att lämnas ut i samband med utlämnande av ansökningshandlingar enligt offentlighetsprincipen. Vill du veta mer hur vi hanterar personuppgifter enligt GDPR så kan du läsa här: https://www.varmdo.se/naringslivocharbete/arbetaivarmdokommun/vanligafragor/minauppgifter.4.c174412152bb34972353383.html