PVFH04:2020:1

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Till Boende/LSS söker vi flera

Sommarvikarier

med intresse och engagemang för människor i behov av särskilt stöd

Social- och omsorgskontoret är Värmdö kommuns egen utförare av vård- och omsorg med uppdrag att göra vardagen meningsfull för kommunens medborgare. Till våra gruppbostäder i Värmdö kommun belägna i Gustavsberg samt övriga Värmdö söker vi nu habiliteringsassistenter. Hit tar du dig lätt, direktbuss går från Slussen var 10:e minut och tar ca 25-35 minuter.

I rollen som habiliteringsassistent skapar du förutsättningar för trygghet, personlig utveckling och goda levnadsvillkor genom att erbjuda stöd och service till de boende. Stödet och servicen anpassas efter den enskildes behov och möjliggör för denne att själv bestämma över sin vardag samt att mötas med respekt för egna behov och önskemål. Arbetet med personer inom LSS erbjuder varierade arbetsuppgifter utifrån varje individs unika behov. Att arbeta i personens hem ställer krav på dig som habiliteringsassistent att vara lyhörd och respektera de boendes integritet. I arbetet ingår också daglig dokumentation.

Vi söker dig som har utbildning eller studerar inom vård och omsorg, eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av arbete med målgruppen eller inom vård och omsorg, alternativt barn och fritid, är meriterande. Det är även meriterande om du har dokumentationsvana.

Som person är du engagerad, lyhörd och ansvarsfull. Arbetet förutsätter att du är lugn, trygg och sätter kundernas behov i fokus. Du skall kunna arbeta självständigt men framför allt trivas med att arbeta i grupp. Arbetet som habiliteringsassistent förutsätter goda språkkunskaper i svenska, både i tal och skrift.

För att arbeta på våra boenden behöver du vara minst 18 år, och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning. För att underlätta rekryteringsprocessen bör du direkt i samband med din ansökan begära utdraget då handläggningstiderna kan vara långa.

Enheten för boende/LSS består av åtta gruppbostäder och en servicebostad för vuxna med funktionsnedsättning, samt ett korttidshem för barn och ungdom med funktionsnedsättning. Totalt är vi ca 100 medarbetare inom enheten.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningarna omfattar behovsanställningar med timlön, vid behov under sommaren 2020 samt resten av året. Anställningen inkluderar jourtjänstgöring nattetid samt arbete under vissa helger.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30 april 2020.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Sofia Grafström eller Carin Danielsson, sofia.grafstrom@varmdo.se eller carin.danielsson@varmdo.se telefon 08-57047574. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

________________________________________________________________________

Behöver du hjälp när du ska registrera din ansökan? Kontakta vår support på telefon 08–570 482 37. Du når oss också via e-post support.rekrytering@varmdo.se.

När du söker jobb i Värmdö kommun behandlas din ansökan som en inkommen handling och kommunen har därför skyldighet att spara dina uppgifter i två år. Efter två år raderas uppgifterna. Tänk på att personuppgifter kan komma att lämnas ut i samband med utlämnande av ansökningshandlingar enligt offentlighetsprincipen. Vill du veta mer hur vi hanterar personuppgifter enligt GDPR så kan du läsa här: https://www.varmdo.se/naringslivocharbete/arbetaivarmdokommun/vanligafragor/minauppgifter.4.c174412152bb34972353383.html