PVÄB03:2020:2

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Till Djuröhemmets äldreboende söker vi flera

Sommarvikarier

med erfarenhet eller intresse av äldreomsorg

Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns - att göra vardagen bättre för våra äldre medborgare. Du kommer till en verksamhet som bygger på respekt för människors självbestämmande och integritet och får hjälpa våra boende till frihet i deras vardag.

I rollen som sommarvikarie på Djuröhemmet kommer du tillsammans med ordinarie personal att ge våra boende all den vård och omsorg som gör deras vardag trygg, säker och meningsfull.

Vi söker dig som vill arbeta med äldreomsorg, och vi värdesätter dina personliga egenskaper. Vi ser därför gärna att du har lätt för att samarbeta, är kreativ, flexibel och tar ett stort eget ansvar. Vidare tycker du om att ge service och uppskattar att arbeta med äldre människor. Tidigare erfarenhet av arbete inom äldreomsorg ser vi som en merit men är inget krav. Du behöver kunna tala, skriva och förstå svenska bra eftersom kommunikationen med våra boende är viktigt.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Djuröhemmet är ett äldreboende med sammanlagt 57 lägenheter fördelade på fem olika enheter: Storskärs vårdboende med 21 platser, Lillskärs vårdboende med 12 platser, Kobbens, Holmens och Nyskärs demensboende med respektive 8 platser. Det finns även en dagverksamhet och en demensdagvård.

Omvårdnaden på Djuröhemmet utgår ifrån de boendes vanor och behov och vi arbetar med kontaktmannaskap. Djuröhemmets äldreboende ligger ute på Djurö, dit du enkelt åker från Slussen med buss 434.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningarna avser visstidsanställningar med timlön, i första hand under sommaren 2020. Tidigare tillträde kan diskuteras samt även möjlighet att fortsätta arbeta under hösten. Du bör kunna arbeta minst 4 veckor i sträck under sommaren, gärna mer.

Ansökan
Du söker tjänst via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 19 april 2020.

Vill du veta mer: välkommen att kontakta någon av våra gruppchefer Linda Nyberg 08-570 472 07 eller Alexandra Lanthén 08-570 473 04. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

________________________________________________________________________

Behöver du hjälp när du ska registrera din ansökan? Kontakta vår support på telefon 08–570 482 37. Du når oss också via e-post support.rekrytering@varmdo.se.

När du söker jobb i Värmdö kommun behandlas din ansökan som en inkommen handling och kommunen har därför skyldighet att spara dina uppgifter i två år. Efter två år raderas uppgifterna. Tänk på att personuppgifter kan komma att lämnas ut i samband med utlämnande av ansökningshandlingar enligt offentlighetsprincipen. Vill du veta mer hur vi hanterar personuppgifter enligt GDPR så kan du läsa här: https://www.varmdo.se/naringslivocharbete/arbetaivarmdokommun/vanligafragor/minauppgifter.4.c174412152bb34972353383.html