SBK:2020:3

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Till Kart och GIS-avdelningen söker vi en

Mätningsingenjör

Tycker du om att arbeta ute i vacker miljö? Då har du ett fantastiskt tillfälle att arbeta hos oss i vår expansiva skärgårdskommun! Här erbjuds du ett arbete där du till stor del kan planera och styra ditt arbete självständigt och får besöka vackra platser inom kommunen, en hel del mätningsarbeten utförs på öar ute i skärgården.

Rollen som mätningsingenjör innebär främst att du arbetar med framtagning av nybyggnadskartor. Som mätningsingenjör arbetar du med hela processen för varje nybyggnadskarta, vilket innefattar administrativt arbete, mätarbete i fält och kartframställning. Andra mätarbeten som t.ex. gränsutvisningar och lägeskontroller förekommer också. Fältarbetet utförs med GNSS och totalstation. En stor del av arbetet utförs självständigt, både ute i fält och inne på kontoret. En del av fältarbetet genomförs på öar ute i Skärgården. Uppskattningsvis så innebär det att du kommer arbeta ute i fält ca 25% av din arbetstid.

Du kommer ingå i ett team med fyra mätningsingenjörer, som har likande arbetsuppgifter.

Vi söker dig som är utbildad mätningsingenjör. Det är meriterande att ha erfarenhet av att ha arbetat som mätningsingenjör med kommunala nybyggnadskartor, gränsutvisningar, lägeskontroller och primärkartor. B-körkort är ett krav. Erfarenhet från programvarorna Topocad, Autocad samt Geosecma för ArCGIS är meriterande.

Som person är du strukturerad, effektiv och kan arbeta självständigt. Dessutom är du serviceinriktad och noggrann. Du har förmågan att entusiasmera och tycker att utveckling är ett naturligt inslag i arbetet. Du kommer ingå i ett team med mätningsingenjörer och det är därför viktigt att du är duktig på att samarbeta och utbyta erfarenheter med dina kollegor.

Kart och GIS-avdelningen består idag av 12 medarbetare som ansvarar för kommunens kartförsörjning. I det ingår bland annat fältmätningar, framtagande av nybyggnadskartor och grundkartor, ajourhållning av primärkarta och VA-ledningskarta. Byggnads-, adress- och lägenhetsregistrering samt webb-karta och GIS-samordning ingår också. Sedan 2019 ingår även digitalisering av samhällsbyggnadsprocessen som en viktig del av avdelningens arbetsuppgifter.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolönaavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en visstidsanställning t.o.m. 2020-12-31, med möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 13 april 2020.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Malin Sträng, avdelningschef, tfn 08-570 475 50. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons

________________________________________________________________________

Behöver du hjälp när du ska registrera din ansökan? Kontakta vår support på telefon 08–570 482 37. Du når oss också via e-post support.rekrytering@varmdo.se.

När du söker jobb i Värmdö kommun behandlas din ansökan som en inkommen handling och kommunen har därför skyldighet att spara dina uppgifter i två år. Efter två år raderas uppgifterna. Tänk på att personuppgifter kan komma att lämnas ut i samband med utlämnande av ansökningshandlingar enligt offentlighetsprincipen. Vill du veta mer hur vi hanterar personuppgifter enligt GDPR så kan du läsa här: https://www.varmdo.se/naringslivocharbete/arbetaivarmdokommun/vanligafragor/minauppgifter.4.c174412152bb34972353383.html