PVGS08:2020:9

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Till Hemmestaskolan söker vi en

Biträdande rektor

med SO-undervisning till högstadiet

Vår skola är belägen i en närmast unik skärgårdsmiljö med fantastisk skog och en mycket fin idrottsanläggning inpå knuten. Hemmestaskolan ligger på Värmdölandet och har goda och täta kollektiva förbindelser med bussar som tar cirka 30 minuter från Slussen. Hos oss får du möjligheten att komma till en kommun i stark utveckling, där du får jobba med något av det viktigaste som finns, att vara med och utveckla våra yngre medborgare.

Rollen som biträdande rektor innebär ett både flexibelt och sammanhållande arbete. Du kommer att ingå i en ledningsgrupp bestående av rektor, två stycken biträdande rektorer, en fritidssamordnare och en intendent. Din roll blir att leda högstadiet. I din personalgrupp har du medarbetarsamtal och lönesamtal men framför allt är du synlig och delaktig i verksamheten för att kunna stötta i det pedagogiska arbetet. Du driver aktivt utvecklingen av undervisningen där elevernas kunskapsutveckling står i fokus. Du är initiativrik och nyfiken på framtiden och de möjligheter som de digitala verktygen ger.

Vi söker dig som har högskoleutbildning med pedagogisk inriktning, lärarlegitimation och behörighet i SO. Du har gedigen erfarenhet av skolenhetens verksamhet och når därigenom legitimitet hos medarbetare inom olika verksamhetsgrenar. Du har förmåga att kombinera god kunskap om den pedagogiska verksamheten med ett gott ledarskap och kan omsätta tankar till pedagogisk praktik och utveckling. Du vill arbeta för en god skolkultur och har förmågan att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor samt tydlig struktur för arbetsprocesser. Du besitter även en god kommunikativ och strategisk förmåga, är lyhörd, positiv och drivande. Halva tjänsten kommer innebära undervisning i SO i åk 5.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Hemmestaskolan är en F-9 skola med drygt 930 elever i årskursvisa arbetslag. Dessutom har alla våra elever tillgång till digitala verktyg. Vi har ett aktivt och väl fungerande elevhälsoteam med bred kompetens som har ett nära samarbete med arbetslagen. I anslutning till skolan ligger ett av kommunens folkbibliotek.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 7 april 2020.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rektor Joakim Wiklund, 08-570 487 00. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

________________________________________________________________________

Behöver du hjälp när du ska registrera din ansökan? Kontakta vår support på telefon 08–570 482 37. Du når oss också via e-post support.rekrytering@varmdo.se.

När du söker jobb i Värmdö kommun behandlas din ansökan som en inkommen handling och kommunen har därför skyldighet att spara dina uppgifter i två år. Efter två år raderas uppgifterna. Tänk på att personuppgifter kan komma att lämnas ut i samband med utlämnande av ansökningshandlingar enligt offentlighetsprincipen. Vill du veta mer hur vi hanterar personuppgifter enligt GDPR så kan du läsa här: https://www.varmdo.se/naringslivocharbete/arbetaivarmdokommun/vanligafragor/minauppgifter.4.c174412152bb34972353383.html