PVGS02:2020:5

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Till Värmdö Skärgårdsskola söker vi en

Lärare och Förskollärare

för årskurs F-3 på Möja

Varje dag går cirka 7000 barn och ungdomar till en skola i Värmdö. Värmdö skärgårdsskola finns för att våra medborgare ska kunna bo och verka i vår vackra skärgård. Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns – att utveckla våra medborgare.

Värmdö skärgårdsskolas vision är: Här får jag vara den jag är, växa, utvecklas och lära för livet. Tillsammans bygger vi broar mellan öar, människor och verksamheter.

Värmdö Skärgårdsskola och förskola behöver fler duktiga pedagoger till våra öar!

I rollen som förskolelärare och lärare ingår bland annat arbete i barngruppen, samverkan med fritids och ansvarig för undervisningen i skolan. Eventuellt även ansvarig för undervisningen i förskolan. Du kommer att vara pedagogiskt ansvarig för skolans undervisning men i förlängningen kan det bli aktuellt med ansvar även över förskolans undervisning, då på alla fyra enheterna. Både via fjärr och personligen kommer du att möta dina kollegor och planera verksamheten. Du kommer att arbeta i barngrupperna tillsammans med kollegorna. Andra yrkesgrupper du har omkring dig är fritidspersonal, elevhälsoteam och eventuella elevassistenter. Vissa dagar samt eftermiddagar samverkar du med fritidshemmet och förskolan. Ni ansvarar gemensamt för planering och genomförande så att barnen får en meningsfull vistelse på skola, fritids och förskola. De små enheterna gör det möjligt att jobba nära barnen och se till varje individ.

Vi söker dig som har förskollärarexamen och lärarexamen för årskurs F-3. Det är viktigt att du är trygg i din yrkesroll och att du är tydlig gentemot barn, föräldrar och kollegor.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Meriterande är tidigare arbete med barn i behov av särskilt stöd.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Värmdö Skärgårdsskola består av fyra enheter som ligger på olika öar. Öarna är Svartsö, Sandhamn, Möja och Runmarö. På våra förskolor går det mellan 2-10 barn på varje enhet i åldrarna 1-5 år. I skolan går det mellan 5-10 elever. Förskolans och skolans geografiska område börjar vid Fågelbrolandet i Strömma, sträcker sig ut mot havet och omfattar alla öar utan broförbindelse. Du som söker detta omväxlande arbete kommer ha din huvudsyssla på Möja skola. På skolan finns elever från år F-9 samt fritids. Skola fritids och förskolan har ett nära samarbete.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar 75% -100% och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 15 april 2020.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Lena Möllersten rektor, 08-570 486 05. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

________________________________________________________________________

Behöver du hjälp när du ska registrera din ansökan? Kontakta vår support på telefon 08–570 482 37. Du når oss också via e-post support.rekrytering@varmdo.se.

När du söker jobb i Värmdö kommun behandlas din ansökan som en inkommen handling och kommunen har därför skyldighet att spara dina uppgifter i två år. Efter två år raderas uppgifterna. Tänk på att personuppgifter kan komma att lämnas ut i samband med utlämnande av ansökningshandlingar enligt offentlighetsprincipen. Vill du veta mer hur vi hanterar personuppgifter enligt GDPR så kan du läsa här: https://www.varmdo.se/naringslivocharbete/arbetaivarmdokommun/vanligafragor/minauppgifter.4.c174412152bb34972353383.html