PVÄB03:2020:4

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Till Djuröhemmet söker vi en

Gruppchef

Välkommen till Djuröhemmet, ett kommunalt särskilt boende för äldre som ligger i vacker natur med skärgården runt knuten.

Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att göra vardagen bättre för våra äldre medborgare. Du kommer till en verksamhet som arbetar efter en värdegrund som har skapats av samtliga medarbetare. Vi är eniga om att ett respektfullt förhållningssätt är viktigt och du kommer att märka det genom vår; NÄRVARO, vi ser och lyssnar på människor vi möter.

I rollen som gruppchef ingår du i Djuröhemmets ledningsgrupp och är en viktig del i att leda verksamheten utefter de mål som är uppsatta. I nära samarbete med enhetschef, samordnare och övriga funktioner inom Djuröhemmet sköter du den dagliga operativa verksamheten och stöttar dina medarbetare i deras utveckling. I ditt ansvarsområde som gruppchef ingår även uppgifter som berör personalansvar, arbetsmiljöansvar och ansvaret för det systematiska kvalitetsarbetet. Du kommer att ha kontakt med kunder samt vara involverad i rekryteringar och kompetensutveckling. Du har även hand om fastighetsfrågor och introduktion av nya medarbetare, för att nämna några delar. I din roll som gruppchef ingår även att vid tillfälligt akut uppkomna luckor kunna delta i vården.

Värmdö kommun står för ett tydligt ledarskap som gör det möjligt för dina medarbetare att utföra sitt arbete och själva ta ansvar för sin personliga utveckling och kompetens. Det innebär att ledarskap är din viktigaste arbetsuppgift i rollen som gruppchef.

Som stöd i ditt arbete erbjuder vi bland annat Värmdö kommuns Ledarakademi som är ett utvecklingsprogram speciellt framtaget för dig som chef och ledare i Värmdö kommun.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har flerårig erfarenhet av arbete i en arbetsledande funktion som till exempel samordnare eller gruppchef. Vi ser att du har erfarenhet av ledarskap, samt har flerårig erfarenhet från kommunal äldreomsorg. Det är högt meriterande om du har administrativ akademisk kompetens från studier som exempelvis vård- och omsorgsadministration.

Du är strukturerad och tydlig och eftersträvar en verksamhet där kunden sätts i fokus. Du har god förmåga att samarbeta och skapa ett positivt arbetsklimat och har ett intresse för utvecklingsarbete/kvalitetsarbete i samverkan med personalgrupper. Vidare ser vi att du är lyhörd och har god IT-vana. Det är även en stor fördel om du har erfarenhet av löneadministration i lönesystemet Heroma.

Stor vikt kommer vi att lägga vid personliga egenskaper. Som person är du ansvarstagande och flexibel samt har ett genuint intresse för människor. Vi förväntar oss att du är bra på att bygga relationer och att skapa kontakt och föra en nära dialog med övriga i organisationen. Du är serviceintresserad och har förmåga att arbeta självständigt och i grupp.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning, liksom innehav av giltigt B-körkort.

Djuröhemmet är ett äldreboende med sammanlagt 57 lägenheter fördelade på fem olika enheter: Storskärs vårdboende med 21 platser, Lillskärs vårdboende med 12 platser Kobbens, Holmens och Nyskärs demensboende med respektive 8 platser. Det finns även en dagverksamhet och en demensdagvård.

Omvårdnaden på Djuröhemmet utgår ifrån de boendes vanor och behov och vi arbetar med kontaktmannaskap. Djuröhemmets äldreboende ligger ute på Djurö, dit du enkelt åker från Slussen med buss 434.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 13 april 2020. Urval och intervjuer sker löpande, så vi rekommenderar att du registrerar din ansökan så snart som möjligt.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta enhetschef Johanna Ramstedt på tel.08-574 409 10. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

________________________________________________________________________

Behöver du hjälp när du ska registrera din ansökan? Kontakta vår support på telefon 08–570 482 37. Du når oss också via e-post support.rekrytering@varmdo.se.

När du söker jobb i Värmdö kommun behandlas din ansökan som en inkommen handling och kommunen har därför skyldighet att spara dina uppgifter i två år. Efter två år raderas uppgifterna. Tänk på att personuppgifter kan komma att lämnas ut i samband med utlämnande av ansökningshandlingar enligt offentlighetsprincipen. Vill du veta mer hur vi hanterar personuppgifter enligt GDPR så kan du läsa här: https://www.varmdo.se/naringslivocharbete/arbetaivarmdokommun/vanligafragor/minauppgifter.4.c174412152bb34972353383.html