PVGS02:2020:10

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Till Värmdö Skärgårdsskola söker vi en

Lärare till Svartsö

för årskurs F-5

Varje dag går cirka 7000 barn och ungdomar till en skola i Värmdö. Värmdö skärgårdsskola finns för att våra medborgare ska kunna bo och verka i vår vackra skärgård. Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns – att utveckla våra medborgare. Värmdö Skärgårdsskola och förskola behöver nu fler duktiga pedagoger till våra öar!

Värmdö skärgårdsskolas vision är: Här får jag vara den jag är, växa, utvecklas och lära för livet. Tillsammans bygger vi broar mellan öar, människor och verksamheter.

I rollen som lärare ingår samverkan med fritids samt att du är ansvarig för undervisningen i skolan. Du kommer att vara pedagogiskt ansvarig för skolans undervisning. Både via fjärr och personligen kommer du att möta dina kollegor och planera verksamheten. Du kommer att arbeta i barngrupperna tillsammans med kollegor från andra yrkesgrupper. De du har omkring dig är fritidspersonal, elevhälsoteam och eventuella elevassistenter. Det är en liten enhet och samarbetet över gränserna är a och o. Vissa dagar kan samverkan med fritidshemmet och förskolan vara en del av dagen. De små enheterna gör det också möjligt att jobba nära barnen och se till varje individ.

Vi söker dig som är legitimerad lärare för årskurs f-5. Det är viktigt att du är trygg i din yrkesroll och att du är tydlig gentemot barn, föräldrar och kollegor.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Meriterande är tidigare arbete med barn i behov av särskilt stöd.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Värmdö Skärgårdskola och förskola består av fyra enheter som ligger på olika öar. Öarna är Svartsö, Sandhamn, Möja och Runmarö. På våra förskolor går det mellan 2-10 barn på varje enhet i åldrarna 1-5 år. I skolan går det mellan 5-10 elever. Förskolans och skolans geografiska område börjar vid Fågelbrolandet i Strömma, sträcker sig ut mot havet och omfattar alla öar utan broförbindelse. Du som söker detta omväxlande arbete kommer ha din huvudsyssla på Svartsö skola. På skolan finns elever från år F-9 samt fritids. Skola fritids och förskolan har ett nära samarbete.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 2 juni 2020.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Lena Möllersten rektor, 08-570 486 05  Aase carlsson biträdande rektor 08-570 48 621. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

________________________________________________________________________

Behöver du hjälp när du ska registrera din ansökan? Kontakta vår support på telefon 08–570 482 37. Du når oss också via e-post support.rekrytering@varmdo.se.

När du söker jobb i Värmdö kommun behandlas din ansökan som en inkommen handling och kommunen har därför skyldighet att spara dina uppgifter i två år. Efter två år raderas uppgifterna. Tänk på att personuppgifter kan komma att lämnas ut i samband med utlämnande av ansökningshandlingar enligt offentlighetsprincipen. Vill du veta mer hur vi hanterar personuppgifter enligt GDPR så kan du läsa här: https://www.varmdo.se/naringslivocharbete/arbetaivarmdokommun/vanligafragor/minauppgifter.4.c174412152bb34972353383.html