KOF:2020:3

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Till Kultur- och fritidsenheten söker vi en

Kultursekreterare

Kultur- och fritidskontoret består av fem enheter som arbetar inom ungdoms-, kultur-, idrott- och fritidsområdet. Enheterna är Gustavsbergs Konsthall, Värmdö Bibliotek, fritidsgårdar/öppen verksamhet, Värmdö Kulturskola samt Kultur- och fritidsenheten. Till Kultur- och fritidsenheten som består av tio medarbetare söker vi en kultursekreterare.

Rollen som kultursekreterare innebär att i samarbete med kulturstrategen stödja aktiviteter och arrangemang inom kulturområdet. Administrativa uppgifter utgör en stor del av din arbetsvardag, så som schemaläggning av kulturprogram, bidragshantering, fakturering och annan handläggning kopplad till kulturområdet.

Vi söker dig som har relevant utbildning/arbetslivserfarenhet från andra administrativa roller. Det är meriterande om du har erfarenhet inom kulturområdet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har lätt för att utveckla strukturerade arbetssätt, har god samarbetsförmåga, tycker om att arbeta i team och har en vilja att med ditt ordningssinne stödja kulturverksamheten.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 31 maj 2020.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Malin Nyberg, chef kultur- och fritidsenheten 08-570 482 24. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

________________________________________________________________________

Behöver du hjälp när du ska registrera din ansökan? Kontakta vår support på telefon 08–570 482 37. Du når oss också via e-post support.rekrytering@varmdo.se.

När du söker jobb i Värmdö kommun behandlas din ansökan som en inkommen handling och kommunen har därför skyldighet att spara dina uppgifter i två år. Efter två år raderas uppgifterna. Tänk på att personuppgifter kan komma att lämnas ut i samband med utlämnande av ansökningshandlingar enligt offentlighetsprincipen. Vill du veta mer hur vi hanterar personuppgifter enligt GDPR så kan du läsa här: https://www.varmdo.se/naringslivocharbete/arbetaivarmdokommun/vanligafragor/minauppgifter.4.c174412152bb34972353383.html